Zestaw A
Cena: 90 zł
Zupa:
Mięsa 1,5 porcji na osobę: (do wyboru z proponowanych)
-
Rolada wieprzowa
-
Pieczeń z karczku
-
De volaille z serem
-
De volaille z brokułem
-
De voalille z porem i boczkiem
-
Kotlet schabowy
-
Kotlet z pieczarkami
-
Kotlet drobiowy
-
Kotlet w migdałach
-
Kotlet Hawai
Dodatki:
-
Kluski śląskie
-
Ziemniaki z koperkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Surówka z czerwonej kapusty
-
Buraczki
-
Surówka z białej kapusty
Zestaw B
Cena: 155 zł
Zupa
Mięsa 1,5 porcji na osobę: (do wyboru z proponowanych)
-
Rolada wieprzowa
-
Pieczeń z karczku
-
De volaille z serem
-
De volaille z brokułem
-
De voalille z masłem
-
Kotlet schabowy
-
Kotlet z pieczarkami
-
Kotlet drobiowy
-
Kotlet medium
-
Kotlet wykwintny
Dodatki
-
Kluski śląskie
-
Ziemniaki z koperkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Surówka z czerwonej kapusty
-
Buraczki
-
Surówka z białej kapusty
Zimna płyta
-
Wędliny 4 rodzaje
-
Deska serów
-
Pomidor oraz ogórek z cebulą
-
Konserwanty
-
Pasztet pieczony
-
Galaretka drobiowy
-
Galaretka (szynka z nadzieniem chrzanowym)
-
Jajka faszerowane
-
Śledź w oleju
-
Tortille faszerowane
-
Pieczywo
-
Masło
Sałatki: (2 rodzaje do wyboru)
-
Sałatka szefa
-
Sałatka ryżowa
-
Sałatka toretllini
-
Sałatka wykwintna
Kolacja: (do wyboru)
-
Bogracz
-
Barszcz czerwony z krokietem
-
Żurek
-
Flaczki
Zestaw C
Cena: 220 zł
Zupa:
Mięsa 2 porcje na osobę: (do wyboru z proponowanych)
-
Rolada wieprzowa
-
Pieczeń z karczku
-
De volaille z serem
-
De volaille z brokułem
-
De voalille z szpinakiem
-
Kotlet schabowy
-
Kotlet z pieczarkami
-
Kotlet drobiowy
-
Kotlet w migdałach
-
Kotlet wykwintny
Dodatki:
-
Kluski śląskie
-
Ziemniaki z koperkiem
-
Sos pieczeniowy
-
Surówka z czerwonej kapusty
-
Buraczki
-
Surówka z białej kapusty
Zimna płyta:
-
Wędliny 4 rodzaje
-
Deska serów
-
Pomidor oraz ogórek z cebulą
-
Konserwanty
-
Pasztet pieczony
-
Galaretka drobiowy
-
Galaretka (szynka z nadzieniem chrzanowym)
-
Jajka faszerowane
-
Śledź w oleju
-
Śledź w śmietanie
-
Tortilla faszerowana
-
Tatar
-
Pieczywo
-
Masło
Sałatki: (2 rodzaje do wyboru)
-
Sałatka szefa
-
Sałatka ryżowa
-
Sałatka toretllini
-
Sałatka wykwintna
Kolacja: (do wyboru 1 porcja mięsa na osobę)
-
Kotlet z kością, udko z kurczaka, Kotlet po góralsku, Szaszłyk drobiowy, Kotlet Hawai
-
Polędwiczki w sosie pieczarkowym
-
Nuggetsy z sosem czosnkowym
-
Frytki
-
Ziemniaki amerykańskie
-
Surówka z kapusty pekińskiej
-
+ Mięsa z obiadu
Kolacja II: (do wyboru)
-
Bogracz, Barszcz czerwony, Flaczki, Żurek
MOŻLIWOŚĆ SKOMPONOWANIA WŁASNEGO MENU