Catering Komunijny 2024

Zestaw A

Cena: 90 zł

Zupa:

  • Rosół z makaronem

Mięsa 1,5 porcji na osobę: (do wyboru z proponowanych)

  • Rolada wieprzowa
  • Pieczeń z karczku
  • De volaille z serem
  • De volaille z brokułem
  • De voalille z porem i boczkiem
  • Kotlet schabowy
  • Kotlet z pieczarkami
  • Kotlet drobiowy
  • Kotlet w migdałach
  • Kotlet Hawai  

Dodatki:

  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Buraczki
  • Surówka z białej kapusty  

Zestaw B

Cena: 155 zł

Zupa

  • Rosół z makaronem

Mięsa 1,5 porcji na osobę: (do wyboru z proponowanych)

  • Rolada wieprzowa
  • Pieczeń z karczku
  • De volaille z serem
  • De volaille z brokułem
  • De voalille z masłem
  • Kotlet schabowy
  • Kotlet z pieczarkami
  • Kotlet drobiowy
  • Kotlet medium
  • Kotlet wykwintny

Dodatki

  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Buraczki
  • Surówka z białej kapusty

Zimna płyta

  • Wędliny 4 rodzaje
  • Deska serów
  • Pomidor oraz ogórek z cebulą
  • Konserwanty
  • Pasztet pieczony
  • Galaretka drobiowy
  • Galaretka (szynka z nadzieniem chrzanowym)
  • Jajka faszerowane
  • Śledź w oleju
  • Tortille faszerowane
  • Pieczywo
  • Masło

Sałatki: (2 rodzaje do wyboru)

  • Sałatka szefa
  • Sałatka ryżowa
  • Sałatka toretllini
  • Sałatka wykwintna

Kolacja: (do wyboru)

  • Bogracz
  • Barszcz czerwony z krokietem
  • Żurek
  • Flaczki

Zestaw C

Cena: 220 zł

Zupa:

  • Rosół z makaronem

Mięsa 2 porcje na osobę: (do wyboru z proponowanych)

  • Rolada wieprzowa
  • Pieczeń z karczku
  • De volaille z serem
  • De volaille z brokułem
  • De voalille z szpinakiem
  • Kotlet schabowy
  • Kotlet z pieczarkami
  • Kotlet drobiowy
  • Kotlet w migdałach
  • Kotlet wykwintny

Dodatki:

  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Sos pieczeniowy
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Buraczki
  • Surówka z białej kapusty

Zimna płyta:

  • Wędliny 4 rodzaje
  • Deska serów
  • Pomidor oraz ogórek z cebulą
  • Konserwanty
  • Pasztet pieczony
  • Galaretka drobiowy
  • Galaretka (szynka z nadzieniem chrzanowym)
  • Jajka faszerowane
  • Śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie
  • Tortilla faszerowana
  • Tatar
  • Pieczywo
  • Masło

Sałatki: (2 rodzaje do wyboru)

  • Sałatka szefa
  • Sałatka ryżowa
  • Sałatka toretllini
  • Sałatka wykwintna

Kolacja: (do wyboru 1 porcja mięsa na osobę)

  • Kotlet z kością, udko z kurczaka, Kotlet po góralsku, Szaszłyk drobiowy, Kotlet Hawai
  • Polędwiczki w sosie pieczarkowym
  • Nuggetsy z sosem czosnkowym
  • Frytki
  • Ziemniaki amerykańskie
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • + Mięsa z obiadu

Kolacja II: (do wyboru)

  • Bogracz, Barszcz czerwony, Flaczki, Żurek 

 


MOŻLIWOŚĆ SKOMPONOWANIA WŁASNEGO MENU

Adres

Pstrążka 1
44-285 Rzuchów

Kontakt

724 048 555
restauracjatrio@interia.pl

Godz. otwarcia

Pon. - Czw.11:00 - 19:00
Piątek11:00 - 20:00
Sob. - Niedz.11:00 - 19:00